Sawah tour

There are no translations available.

Ubud & Tegallalang route
Kilometers glooiende rijstvelden, te vinden aan de rechterkant van Jalan Raya Campuan, het verlengde van de Mainstreet, let op het bordje van "Organisch Restaurant & Farm "Sari Organik" . Dit restaurant ligt midden in de rijstvelden, een fantastiche view vanaf het restaurant gelegen op de eerste etage. Sari Organik maakt zelf heerlijke fruitdranken, biologisch bier, diverse soorten groenten en zelfs verse frites met huisgemaakte mayonaise.

In Tegallalang zijn rijstterassen...echt prachtig om te zien! Terrassen gebouwd tegen steile heuvels aan.

Jatiluwih route
is bekend om de prachtige rijstterrassen.
Overal waar je kijkt zie je de groene rijstvelden en rijst terrassen, gecombineerd met hoge bergen en bossen. Jatiluwih is gelegen in het Tabanan district, ongeveer 20 km ten noorden van Tabanan stad. Bijna iedereen hier betrokken in de landbouw. Veel van de oude tradities worden nog steeds onderhouden, je ziet er boeren hun gebied met water buffels bewerken.
Een tripje naar Jatiluwih kan worden gecombineerd met een bezoek aan Gunung Batukau en de Pura Luhur Batukau (tempel) ,je kunt u ook een stop maken bij de warmwaterbronnen Yeh Panes op de weg naar Batukau.

Sidemen route
Een van de mooiste van de vele stijgende terrassen die in de heuvels zijn uitgehouwen, kun je bewonderen vanuit Duda. Van hieruit voert een prachtige weg door Iseh en Sidemen naar Semarapura, met de mooiste uitzichten op de rijstvelden van Bali. Sidemen is een mooie uitvalsbasis om het landelijke Bali te ontdekken, met uitgebreide wandelpaden door het omliggende platteland. Je kunt kijken naar het endek-weven met voetweefgetouwen of hoe traditionele lontar-schilderijen worden gemaakt.

Pupuan route
Als je van Antosari naar Pupuan rijdt (via Belimbing en Sanda) kijk je uit over mooie rijstvelden van Bali. Hier zie je hoe ingenieus de Balinezen de structuur van het landschap gebruiken voor het telen van rijst. Let vooral op het water dat van het een veldje naar het andere stroomt.

Sari-Organik_rijstveldenview pupuan_rijstvelden jatiluwih-rice-terrace sidemen_rijstvelden
Ubud Tegallalang Jatiluwih Sidemen